x

Rólunk

Kedves Látogató!

Üdvözlünk honlapunkon!

Történetünk 2011-ben kezdődött, gyerekkorunk óta kutyázunk, szerettünk volna egy olyan boltot, amely családias, állatbarát, ahová jó betérni és kicsit más mint a többi... Így született a HAPPY ZOO.A gondolatokat tett követte és 2011 április 1-én a Happy Zoo kinyitotta kapuit.
Temékeink széles skálájával várjuk kedves vásárlóinkat. Igyekszünk minőségi termékeket nyújtani vásárlóinknak elérhető áron. Tanácsainkkal is szívesen segítünk a hozzánk betérőknek. A felszerelések mellett élő állatokkal is foglalkozunk. Saját tenyészetet állítottunk fel, kisállatainkat elismert tenyésztőktől vásároltuk, biztosítva ezáltal, hogy egészséges, jó idegrendszerű,  tiszta vérvonalú állatokkal tenyészhessünk tovább.

2013-ban elindítottuk Törzsvásárlói programunkat, hogy vásárlási kedvezménnyel köszönjük meg visszatérő vásárlóinknak, hogy minket választottak.
Az évek folyamán folyamatosan bővítettük termékválasztékunkat és a 2019/2020 -s évben elindítottuk webshopunkat.

2021-ben első mérföldkövünkhöz érkeztünk, hiszen áprilisban 10  - évesek lettünk. :) A 2021-s évet már egy szebb és nagyobb üzletben nyitottuk kicsit másabb, natúrabb arculatban. Közel 500m2-n várjuk vásárlóinkat.
                                                                                                

Várjuk Önt is sok szeretettel kedvencével együtt!
Erika és Adrienn
és a Happy Zoo Csapata
 

Forgalmazott márkáink

Barf love
Happy dog
Brit
Bunny
Vitakraft
Josera
Biosand
Bulldog shop
Purina
Carnilove
Royal canin
AMIPLAY