Leírás
Összetétel: hús és állati termékek 65% (ebből vadhús 10%), húsleves, zöldségek (tök 4%), ásványi anyagok, olajok és zsírok (lenolaj 0,2%).
Analitikai komponensek: nyersfehérje 10%, nyers zsír 7%, nyershamu 2,5%, nyersrost 0,8%, nedvesség 78%, kalcium 0,3%, foszfor 0,25%
Az étel gazdag fehérjében, magas lizin- és leucintartalommal, amelyek erősítik az izmokat és a csontokat. A vad értékes vas-, szelén-, réz- és cinkforrás – olyan ásványi anyagok, amelyek növelik a szervezet immunitását és a testnedvek antioxidáns tulajdonságait. Ezek az összetevők a bőrfunkciók szabályozásában is fontos szerepet játszanak. A vad emellett B12-vitamin, niacin és zsírban oldódó vitaminok forrása. A sütőtök hozzáadása élelmi rostokkal gazdagítja az ételt. Szintetikus aromák, ízfokozók és színezékek nélkül
Telítetlen zsírsavakat tartalmaz